e m p r e m t e s

04 d’agost 2010

Si en Gino aixequés el cap...

Restaurant Ginos de Glòries

"Això, ja no és el que era", comentem mentre sopem al Gino's (del grup Vips), ara, ja, una cadena com els restaurants Mussol i tants altres. En entrar en atén la que sembla la gerent o cap de cambrers o com es digui el càrrec que ocupa. "No fumadors, siplau". "¿Fumadores", pregunta més seca que La Baells al 2007. "No, a l'interior, no fumadors", repetim. Llavors, amb desgana evident ens acompanya a taula.

El restaurant és prou ampli i es veu net. Li han donat un aire falsament italià amb làmpades que creen ambients càlids i quadres i fotografies en blanc i negre. Desenganyem-nos, no té res de singular. Els cambrers, de simpatia escassa, t'atenen majoritàriament en castellà, els plats són justos i simples pel preu de la carta, i el local és prou sorollós per voler-ne marxar al cap d'una estona d'estar-s'hi. A més, és dels típics restaurants que no disposen d'ampolles de litre o litre i mig, de manera que produeixen molts més residus, perquè n'acabes demanant dues per persona.

LOCAL: Gino's
ADREÇA: Centre Comercial Glòries (plaça de les Glòries)
OFERTA: Correcta però els plats són limitats pel que costen
TRACTE: Arriba a la correcció
SERVEI: Lent (triguen vint minuts a prendre'ns nota)
AMBIENT: Local tremendament fred (per l'excés d'aire condicionat), sorollós i ampli, amb terrassa per a fumadors, tot i que a sota del centre comercial.
IDIOMA: Preferentment castellà

[Aquesta entrada s'ha programat per a la publicació automàtica]

3 comentaris:

  1. Per a un italià amb autèntiques pizzes: La Bella Napoli.
    LOCAL: La Bella Napoli
    ADREÇA: c/Villarroel (davant els cinemes Melies)
    OFERTA: Completa, pizzes enormes a l'igual que els plats de pasta.
    TRACTE: Directe, amable. No s'estan per tonteries, però són agradables.
    SERVEI:Ràpid. És un local petit i no es poden permetre trigar en servir els plats.
    AMBIENT: Local molt petit, força sorollós, però tot si val per tal de tastar les meravelloses pizzes.És recomana anar a primera hora de la nit (entorn les 21h.) o sino toca fer cua.
    IDIOMA: Preferentment castellà amb accent italià o italià amb una mica de castellà.
    RECOMENACIÓ GASTRONÒMICA: les pizzes -qualsevol és boníssima- de massa fina i cuita al forn de pedra.
    Potser si que m'hauria de plantejar fer un blog!!

    ResponElimina
  2. Va, me l'anoto i el provaré. Si porta segell italià i el recomanes tu ha de ser bo per força.

    ResponElimina
  3. A VER, LO COMENTARE EN CASTELLANO POR QUE AL PARECER YA NO QUEDAN MAS QUE EXTRANGEROS EN LOS LOCALES DE BARCELONA.
    CUANDO ESTUVE COMIENDO, HARA UNOS DIAS, EL LOCAL ESTBA BASTANTE BIEN, BONITO, PERO LOS CAMAREROS EN GENERAL NO VALEN NADA A EXCEPCION DE UN JOVENCITO Q NOS TRAJO BEBIDAS,POSTRES Y LOS CAFES.
    NOS ATENDIO EN CATALAN, MUY CORRECTAMENTE, SIMPATICO, ATENTO Y MUY TRABAJADOR (NO PARABA DE MOVERSE DE UN LUGAR A OTRO, SIN PARAR Y SIN PERDER LA EDUCACION NI LA CORDIALIDAD).
    UNA COCA.COLA DE SURTIDO YA TE CUESTA 2.60 EUROS, POR LO TANTO MUY CARO, Y LA COMIDA NO ERA GRAN COSA Y AUN PERDIA MAS,CUANDO TE TRAIAN EL PLATO MEDIO VACIO.
    SOMOS UN GRUPO QUE AMENUDO FRECUENTAMOS RESTAURANTES VARIOS, Y REPETIMOS LOS QUE NOS DEJAN UNA AGARDABLE SENSACION, YA SEA POR COMIDA, LOCAL Y/O PERSONAL.
    NUESTRA CONCLUSION ANTE TAL DISGUSTO POR LA COMIDA Y PERSONAL, FUE QUE SOLO REGRESARIAMOS EN EL CASO DE QUE CAMBIASEN LA COMIDA Y/O PRECIO Y TODO EL PERSONAL Q VIMOS, CON EXCEPCION DEL JOVEN CAMARERO QUE CREO RECORDAR SE LLAMABA DANI.
    A EXCEPCION DE ESTE Y EL LOCAL, LO DEMAS TODO MUY MEJORABLE.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails