e m p r e m t e s

22 d’agost 2010

L'Ajuntament de Barcelona fa l'agost



La setmana del 16 d'agost, l'Ajuntament de Barcelona i la Guàrdia Urbana t'informen mitjançant un fulletó triangular enganxat al parabrises del vehicle, que si no retires el cotxe de la via pública abans d'una setmana se te l'endurà la grua i, a tu, et tocarà pagar la multa per cometre una infracció. Falta de sentit comú? Pot ser. Analitzem-ho!

Al capdamunt, el missatge és clar: "No deixi el vehicle estacionat en aquest lloc". Això hauria de voler dir, doncs, que el missatge va dirigit a aquells conductors que encara no han aparcat el cotxe. Tindria sentit. Si tu vas i el veus, no aparques. Però si llegim la darrera línia ("A partir del dia assenyalat, el vehicle estarà en infracció i serà retirat per la grua municipal"), entenem que qui ens governa es passa de llest, perquè demostra la intenció d'endur-se també els cotxes que s'havien aparcat amb anterioritat. Què passa, llavors, si algú ha marxat de vacances tot l'agost? Quina cara ha de posar quan arriba a finals de mes feliç i cansat d'unes vacances i es troba que no té el vehicle allà on l'havia deixat i a sobre li toca pagar una multa?

Oh, ja ho deia l'avís, "aquest vial ha estat convenientment senyalitzat amb l'antelació preceptiva", si vostè marxa de vacances és cosa seva, senyal que se les pot permetre i que per tant també fa prou calaix per omplir les arques municipals. Col·labori, home, col·labori, per solidaritat i amor al proïsme! Senyors del bipartit (PSC i ICV-EUiA), per respecte a la ciutadania i sentit comú, pensem altres formes més sensates d'aplacar la crisi i recaptar impostos. Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails