e m p r e m t e s

09 d’agost 2010

Rebaixes de ciència-ficció

Escala de l'antiga seu de Gas Natural al Portal de l'Àngel

Aquest joc concèntric de tubs de metall no és una nau espacial ni una botiga de ciència-ficció, tot i que en té l'aparença. És l'antiga seu de Gas Natural al Portal de l'Àngel, de Barcelona, ara convertida en botiga d'una marca de roba de preus ajustats i qualitat dubtosa que es propaga com el pitjor dels herpes. Hi acompanyo tres cosines, dues d'adolescents i una d'edat universitària, que han vingut d'un poble del sud per anar de rebaixes.

–Posen la música tan alta que t'apeteix sortir-ne tan bon punt entres –fa la mitjana.

Em deixa de pedra. Mai no m'han agradat aquests locals que es confonen de sector comercial i recorden més als de l'oci nocturn (només els falta la barra, els tiradors de cervesa i el gorila a la porta), però pensava que això feia les delícies de tots els adolescents. Curiosament, cap de les tres està a gust amb l'ambient discotequer d'aquesta i altres botigues de roba, ni molt menys amb els perfums ambientadors que tomben el personal.

Havent mirat molt i comprat poc, deixem el transitat carrer de la Portaferrissa i ens relaxem a Can Viader, al carrer de Xuclà número 4, amb orxates, llet merengada i Cacaolat gelat, originari justament d'aquest comerç històric de la ciutat.

[Aquesta entrada s'ha programat per a la publicació automàtica]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails