e m p r e m t e s

12 d’agost 2010

L'altra Casa Batlló

Casa Batlló

La gran majoria coneix de cara un dels màxims exponents gaudinians, però no tothom ha vist l'esquena de la Casa Batlló. Pots fer-ho i de franc, si entres a Servei Estació (carrer d'Aragó, 270), surts a la terrassa del primer pis i baixes les escales fins a la zona ajardinada. Val la pena!

Sota la terrassa de Servei Estació i contra la paret, Antoni Gaudí va erigir-hi una font amb els trencaclosques fets de mosaic que tan caracteritzen el modernisme i la seva obra. La rajola acolorida fa sanefes i dibuixos per tot el pati fins a la part posterior de la casa del drac, on hi ha un mur molt mariner, una tanca de ferro forjat que més que transmetre sensació de reclusió és una guirnalda més de la façana, i delicioses finestres de marcs ovalats.

Casa Batlló

[Aquesta entrada s'ha programat per a la publicació automàtica]

2 comentaris:

  1. Això és com si entres al Vinçon i veus la part de darrera de la Pedrera. De totes maneres la que dic jo és molt més austera i amb prou feines s'assembla a la majestuositat de la façana principal. A Vinçon també cal anar a la terrassa que hi ha al primer pis ;)

    ResponElimina
  2. Gràcies Alegria! En prenc nota, faré la prova i n'informaré. Aquestes coses s'han de difondre!!! ;)

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails