e m p r e m t e s

04 de juliol 2010

La Barcelona contrariada



Dijous i divendres, desenes de persones van congregar-se a La Rambla, davant de la font de Canaletes, en roba interior. Els mitjans de comunicació no van faltar a la cita; ja se sap, la carn ven... Tot plegat era una campanya de màrqueting de la firma de roba Desigualentra mig nu i surt vestit, deia l'eslògan– i, vista la multitud d'interessats i de càmeres, els va funcionar.

El poder de la marca, la soga de la crisi, la calor sufocant i la poca vergonya van jugar a favor d'aquest striptease descarat al mig de la via pública, que recordava les exitoses nits d'una joveníssima City TV. En aquest cas, l'Ajuntament no hi diu res. No, és clar, perquè hi ha negoci pel mig i, ja ho sabem tots, Barcelona és la millor botiga del món i aquí no hi ha ordenances que valguin.

Paradoxes de la vida barcelonina, aquest cap de setmana, El Periódico assegura que l'Ajuntament es posarà ferm amb el compliment de l'ordenança de civisme, que caldrà seguir-la al peu de la lletra i ho reafirma la regidora de Seguretat, Assumpta Escarp. Dijous, segons el rotatiu, un noi de 21 anys va rebre una multa de 90 euros per tirar una punta de cigarret a terra, mentre una colla de desinhibits corria en calçotets, calces i sostenidors al capdamunt de La Rambla, un fet que es repetia l'endemà.

Això passa a la ciutat que penja fulletons per dissuadir d'anar sense samarreta, però permet el nudisme. He mencionat allò de... paradoxes de la vida barcelonina?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails