e m p r e m t e s

08 d’abril 2005

Papades / De la saturació informativa

Avui ningú no engegarà el televisor a La Tertúlia. Si més no, fins que no passi el xàfec de les pompes fúnebres. I pels clients que els demanin, a en Marçal o la Cati, que posin les notícies a l'hora de dinar, ja tenen en ment l'excusa per no fer-ho: «vam fer obres al pis de dalt i ens vam carregar el cable de l'antena, ho sentim molt».

Estan farts de la moguda mediàtica per la mort del dirigent polític i religiós. Això no vol dir que menystinguin la notícia, només que ja en tenen prou de saturació informativa amb un sol tema i de desinformació pel que fa a la resta. No volen participar en aquesta roda mediàtica, que té mans suficients per donar-li corda.

La missa pòstuma, la retransmeten quatre televisions: dues de públiques (TVE i TV3) i dues de privades (Telecinco i Antena 3). Cal que totes en facin un monogràfic? Són dies de "papades", és a dir, de viatges, visites i paraules entorn d'un sol home, que res tenen a veure amb la sotabarba o el mot que derivaria del Pontífex si, enlloc de ser un Sant Pare, fos una Santa Mare.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails