e m p r e m t e s

14 d’octubre 2009

Malson a Rogent Street

Crec que començo a conèixer la persona que viu al bloc del costat i comparteix paret per paret amb mi. És un fill de puta. Bé, per ser més precís, un fill de puta sanitari. Ho dedueixo per la roba que estén a vegades (aquella vestimenta blanca de celador, infermer o metge d'hospital) i pels esclops negres que deixa airejant al balcó. Lo de fill de puta no ho he deduït, simplement, ho demostra cada nit quan deixa la tele a tota hòstia i no l'apaga fins les set del matí.

Acabo de descobrir que on hi ha l'interruptor del llum, que tinc al costat de l'orella el so és molt més nítid, sento els diàlegs de La Porteria, el Pitu i els tertulians, però de les veus dels inquilins del costat ni rastre i això em fa pensar que l'individu deixa la tele encesa mentre és fora de casa, deu fer torn de nit, i no l'apaga fins que arriba a les set del matí.

Per això, he posat en marxa un pla: quan ell es fiqui al llit, jo li fumeré música a tota castanya a la sala d'estar i el Cuní a tota llet al menjador i la ràdio a l'habitació i a partir de les deu tocaré el saxo fins que no em quedi més bufera i llavors tocaré el teclat amb el so més estrident i si la cosa no millora em compraré una bateria!

3 comentaris:

  1. La venjança és l'opció que més gust dóna en aquests casos.

    ResponElimina
  2. Jo també recolzo aquesta venjança, però em pregunto per quina estranya raó deixa la tele encesa tota la nit si no hi es. Hi ha gent que està molt malament!! Sort i ànims amb aquest fill de sa mare!!

    ResponElimina
  3. Rogent? vaja, el món és un mocador... si necessites ajuda amb el cabronàs aquest fes un xiulet...

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails