e m p r e m t e s

09 d’agost 2009

Si busques banyador, has fet tard!

Productes de Neteja, un blog desenfadat, fresc i amb estil que sovintejo, reflexiona sobre la dificultat de trobar roba d'estiu en ple estiu a les botigues. Un pensament que també a mi em rondava pel cap, en descobrir una nova estratègia en època de rebaixes, enganyosa de cara al consumidor.

Fa uns dies, quan encara hi havia gènere d'estiu a les lleixes, només una part estava rebaixada. L'altra figurava sota cartells de "nova temporada". Vaig pensar que tenia sentit; també a començaments de tardor podem dur pantalons curts i samarretes. No, no siguem ingenus. Aquesta setmana he descobert que aquesta roba fresca de "nova temporada" ja ha desaparegut dels comerços i ara només hi ha prendes d'abric de colors negre, marró i lila, bàsicament, també de la "nova temporada".

Que cadascú tregui les seves conclusions. A mi em fa tota l'espina que només es rebaixen els productes d'una qualitat modesta o més antics i la resta es mantenen al preu que toca. No aniria malament que el departament de Consum en prengués bona nota. Queda dit.

2 comentaris:

  1. Aleix,
    Acabes dient que "No aniria malament que el departament de Consum en prengués bona nota", però no acabo d'entendre el per què. Tots sabem que les rebaixes estan regulades (al meu entendre, massa) però penso que no hi ha cap obligació de fer-ne, de rebaixes, oi? Llavors el consumidor té dues opcions: ser client d’aquell establiment o deixar de ser-ne, i si tu vols explicar-ho als amics i coneguts, però què coi n’ha de fer el departament de Consum sobre la política comercial d’un negoci privat?

    ResponElimina
  2. Hola Miquel, no dic que ho hagin de regular, però sí esbrinar si s'està venent roba com a nova temporada quan no ho és, perquè això no està permès. És que és molt curiós que i hagi la distinció i de cop, d'un dia per l'altre, tot sigui roba d'hivern! Que en foten de tanta roba d'estiu? Se'n va als outlets?

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails