e m p r e m t e s

31 d’agost 2010

310g day

Cada 31 d'agost, des de fa cinc anys, l'anomenada "blogosfera" o xarxa 2.0 celebra el Dia del blog. Participar-hi és tan fàcil com recomanar cinc blogs d'índole i procedència diversa que ens hagin cridat l'atenció. Per primer cop, participo. Aquí van les cinc recomanacions, els cinc enllaços, les cinc ressenyes...

  • Lapsus de memòria és un dels primers fotoblogs que vaig descobrir, tot i que amb el temps n'he afegit d'altres, a la llista, com L'atzucac. Tots dos fotògrafs delecten l'ànima dels visitants amb imatges que reflecteixen l'instant d'una acció, d'una llum, d'un sentiment.
  • I'm in a Rothkovic paint, de Silvie Rothkovic, és un exemple de senzillesa, de captar moments, i reflectir-los mitjançant una imatge, unes paraules, un poema.
  • Maestros del web. Amb aquest títol, no cal afegir-hi res més. Articles, en ocasions un xic tècnics per a qui no estigui familiaritzat amb el glosari dels internautes, però articles sempre útils sobre blogs, eines i funcions. Un altre en aquesta línia, Bloguísimo.
  • Ganxet sota les pedres, de Tina Vallès. Relats, impressions i anècdotes omplen un cop per setmana aquest espai que ha estat el relleu de L'aeroplà del Raval, que l'autora va aparcar fa cosa d'un any i mig.
  • Historias de un gato és un blog un xic bèstia, no pel contingut sinó perquè qui ens parla de tant en tant i ens explica què es cou al seu entorn és un gat que s'anomena Play.

2 comentaris:

  1. Ostres, doncs gràcies per la recomanació.
    Feliç Dia del blog!

    ResponElimina
  2. ¡¡Miiiiaaaaauuuuu, Aleix!! Ronroneo de gusto de ver mi blog en este ranking... Viniendo de un buen periodista, escritor y blogger, esto aún tiene más mérito.

    Lástima que últimamente mis muchachos de la agencia me tienen un poco saturado y entre el calor y la pereza propia de los felinos hace días que no escribo en el blog. ¡Con la de cosas que tengo yo para maullar sobre el mundo y los humanos!Pero próximamente habrá más...

    Muchas gracias y un lametón a repartir entre Muffin y tú.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails