e m p r e m t e s

28 de juliol 2010

Als meus germans de l'ànima

Boniquíssims! Marxo cap a la terra dels tangos i les milongues, a tastar la millor carn del món (diuen), a delectar-me amb el cruiximent del glaç allà on s'acaba el món, on el mar vessa cap a l'abisme i s'amaguen dracs i bèsties fantàstiques (això pels qui encara penseu que la Terra és plana). Cuideu-vos molt, aneu als boscos virginians a caçar cèrvols per menjar biològicament molt temps i a bon preu, sushileu per Barcelona i per Catalunya en busca d'una bona caleta o de Montserrat (que empremtarà en breu), cambridgeu per hospitals i grans extensions de camps daurats i verds, ariadneu a quatre gates, enteroleu-vos bé de jotes i atipeu-vos de gust!

2 comentaris:

  1. L'aventura d'Aleix ha començat sortint de Barcelona (aeroport del Prat) i anant cap a Madrid per agafar el vol de 14 hores cap a terres argentines. Al vol del pont aeri han anat enxovats a classe turista (viatjaven amb Air Europa) i ara esperar i esperar que porten ja un bon retràs a sobre. Tots us animem des d'aquí i us enviem moltes abraçades

    ResponElimina
  2. Gràcies per transmetre el missatge, Juanca. Miro d'escriure alguna cosa breu i ja l'ampliarem a la tornada. Una abraçada!

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails