e m p r e m t e s

31 d’agost 2007

Sidral de còdecs

Ho he aconseguit. Finalment, després de mesos d’exasperació, he resolt els conflictes dels còdecs de vídeo i so instal·lats a l’ordinador i puc tornar a visualitzar els meus bruts per remuntar les seqüències. I, el millor, sense haver formatejat el disc dur com m'havien recomanat moltes persones —fins i tot, informàtics.

És molt probable que l’origen del problema fos la combinació de packs de còdecs que he instal·lat durant anys, d’aquells que et vénen al CD d'una revista o dels que et descarregues d’internet. Així que he fet el que proposava, en un fòrum sobre el tema, un tal Luís: esborrar tots els còdecs —tots!— amb el programa gratuït Codec Sniper, que t’informa de tots els còdecs instal·lats i et deixa esborrar-los un per un.

Fet això, he seguit amb la pauta indicada: instal·lar els còdecs per separat. Per fi podia veure els vídeos amb l’Adobe Premiere, però seguia tenint algun problema perquè al començament de cada tall, la imatge tremolava. Per tant, he desinstal·lat els còdecs i he seguit el consell d’un segon usuari: instal·lar l’XP Codec Pack i ha estat la solució definitiva al meu maldecap audiovisual.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts with Thumbnails