e m p r e m t e s

26 de juny 2007

Políticament parlant, socialment insuportable

—Saps, m’he comprat un iPod, més xulo... i tirat de preu!

—Ah, sí? On te l’has comprat? Quant t’ha costat?

—És petit però té gigues de memòria, blanc, molt portable, no pesa gens, m’encanta!

—Però on te l’has comprat? Quant t’ha costat?

—L’has de veure, és sensacional. Hi caben un munt de cedés i m’ha sortit a meitat de preu, una ganga, quan ho he vist no m’ho creia. Estic pensant quines músiques posar-hi, moltes, moltes...

—Però on te l’has comprat? Quant t’ha costat?

—És d’aquests de color blanc, t’ho he dit?, petit i amb un so de molta qualitat. Vols saber on l’he comprat i quant m’ha costat?

—...

—Ah!, me n’oblidava, té agenda, calendari, rellotge, alarma, temporitzador, de nit puc il·luminar la pantalla i...

4 comentaris:

  1. Hola Aleix!

    Com va tot? Pot ser que no tingués ganes de dir-ho? ;-) Segurament no era tanta ganga com deia... li vas preguntar si cantava la cancó del Gusiluz abans d´anar dormir??? Si també tenia una opció per rentar el plats amb la Sarsuela de la Paloma? :-) Si ho té, llavors si que es una "mega-ganga"!!

    ResponElimina
  2. Ha, ha, ha! Sensacional Mercè, aquest sentit de l'humor. Si, potser preguntes d'aquesta mena haurien estat més encertades i no caure a la trampa del joc de qui vol fer gala.

    ResponElimina
  3. Com deia un professor meu: Una conversa es produeix quant dues persones parlen i el que diuen es veu afectat per altre, si un va a la seva i no escolta l'altre, no es una conversació.

    Salut!

    ResponElimina
  4. Tu ho has dit. Vaja que no hi ha comunicació perquè un dels dos, en aquest cas, s'entesta a dir i només dir, perquè el que diu val més que el que puguin dir els altres.

    ResponElimina

Related Posts with Thumbnails